За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Белведере Холидей Клуб е ваканционен комплекс от затворен тип. Комплексът има отлично местоположение, само на 4 минути пеша от кабинковия лифт на Банско и в съседство с новия Мол на Банско.

В стаите

Хотел Белведере Холидей Клуб предлага луксозни апартаменти с една и две спални. Едноспалните апартаменти разполагат с две отделни помещения – дневна с кухненски бокс, спалня и един санитарен възел. Всички едноспални апартаменти разполагат с балкони.

Двуспални апартаменти апартамента - с две отделни спални, едната от които с цял матрак, другата с разделени легла, дневна с кухненски бокс и един санитарен възел. Всеки апартамент разполага с два балкона - един към дневната и един, който е общ за спалните.

Апартаментите разполагат с телевизор във всяка стая, сателитна телевизия, хладилник, котлони, микровълнова печка, тостер, електрическа кана, кухненски сервизи и прибори, ютия и дъска за гладене. Отопленито е централно ( парно ), интерент-достъпът е кабелен и Wi-Fi. Баните са с душ кабина. Във всяка баня има сешоар. Допълнителните легла са разтегателни дивани.

 

На територията на хотела

 „Белведере Холидей Клуб” се състои от 3 апартаментни сгради, с много вътрешно пространство и приятно озеленени площи. Ресторант „Belvedere Classico” предлага изключителни ястия от европейската кухня, както и чудесна селекция от вина. Комплексът разполага с футболно игрище /размери 42 / 80 метра/, което е причина и важно условие за организиране на футболни турнири и тренировъчни лагери. Вътрешен и външен басейн с джакузи и детска секция, шезлонги и чадъри, фитнес, футболно игрище, мини баскетболно игрище, детска площадка, детска стая за игри, интернет-достъп на територията на целия комплекс, паркинг.

Хранене

HB - закуска и вечеря

Оценки и коментари